Zelf airco installeren: deze montagestukken zijn onmisbaar

Ben je van plan om zelf een airco te plaatsen en zoek je nog wat extra tips om als een echte professional aan de slag te gaan? In dit artikel leggen we je uit welke montagestukken onontbeerlijk zijn tijdens de installatie. Bekijk ook zeker ons assortiment aan handige hulpmiddelen. Dankzij de praktische gereedschappen van Airco-DIY wordt een airco installeren heel wat makkelijker!

Zelf airco installeren: deze hulpmiddelen kan je niet missen!

Wie zelf een airco installeert, wil dat de airco naar behoren werkt en piekfijn is afgewerkt. Om dat te realiseren, zijn sommige montagestukken werkelijk onmisbaar. Bij Airco-DIY vind je daarom niet alleen doeltreffende airco condensors, afvoerslangen en koelleidingen, maar ook de nodige verbindingsstukkenmontagekanalen en vibratiekits. Onze vooraf samengestelde aircosets bevatten alles wat je nodig hebt. Uiteraard kan je de verschillende toebehoren ook apart kopen. Over het uitzicht van je airco moet jij je bovendien geen zorgen maken! Wij bieden namelijk een mooie omkasting aan voor de buitenunit, waardoor je airco beter beschermd wordt en discreet is opgesteld.

Zelf airco installeren: hoe doe je dat?

Om vakkundig zelf een airco te installeren, moet je gebruik maken van een paar toebehoren. Wij bieden je één montagekanaal aan waarin zowel de condensafvoer als de stroomkabel en de koelleidingen zitten. Op die manier zitten alle leidingen netjes bij elkaar en worden ze ook goed beschermd. Alle overige hulpmiddelen, zoals verbindingsstukken en bochten, passen bovendien perfect op het montagekanaal. Onze montagekanalen zijn beschikbaar in 3 kleuren: wit, bruin en zwart. Een airco installeren is kinderspel dankzij de toebehoren van Airco-DIY!

Zelf airco installeren met Airco-DIY!

Succesvol zelf je airco installeren wordt realiteit dankzij de kwaliteitsvolle toebehoren van Airco-DIY! Bestellen van de onderdelen en hulpmiddelen doe je makkelijk online via onze webshop. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt of graag wat meer informatie wenst. Wij staan altijd voor je klaar en helpen je graag verder!

Berichten

Bezoek onze blog

Product toegevoegd om te vergelijken