Beste lezer, wij verwelkomen u van harte op onze Airco-DIY.nl. De Airco-DIY is onderdeel van het bedrijf ZET (Zero Emission Technology) BV. De firma ZET in Diepenbeek is gespecialiseerd in het verkopen, plaatsen en onderhouden van CV (centrale verwarming), sanitair en ventilatie. Zoals gezegd, hebben we ook een toonzaal in Diepenbeek. Daar kunt u altijd (vrijblijvend) langskomen voor een gesprek.

Want daar gaat het om bij Airco-DIY.nl, een webshop zijn mét begeleiding en service. Wij waren van mening dat de huidige webshops in onze verwarming/sanitair/ventilatie branche nog tekort schoten op vlak van prijs en vooral service. Wij willen de klant graag vertrouwen geven. Dit doen we door enerzijds een toonzaal (Diepenbeek, Limburg) te hebben. Dan kun je de producten komen inspecteren. Bovendien weet je dat er een fysiek bedrijf achter de webshop staat en als er ergens iets scheelt, je altijd kunt langskomen. Tevens is het een service. Er zijn tijdens kantooruren altijd behulpzame mensen voor al uw vragen. Er is zelfs een mogelijkheid om op de ZET-Shop zelf te praten met medewerkers die tijdens kantooruren online zijn. Op deze manier heeft u altijd direct contact met ons.

Een ander belangrijk aspect is zeker en vast de begeleiding in aankoop. Het kiezen van bijvoorbeeld vloerverwarming of het installeren van een ketel is niet altijd even eenvoudig. Wij zijn gespecialiseerd in de sector en helpen u graag verder. Op die manier bent u gegarandeerd geholpen met het juiste product voor uw specifieke situatie. Want ieder huis is anders en elk gezin heeft verschillende behoeften. En dat maakt onze sector juist zo mooi. En we werken iedere dag met passie en komen met een glimlach op kantoor of bij u op de werf.

Wij proberen ook te streven naar een lange termijnsrelatie met onze klanten. Zo kunt u bijvoorbeeld opteren voor jaarlijks onderhoud van uw ketel te laten regelen door ZET BV. Onze hoofdtechnieker komt graag ter plaatse. Ook als u dringend hulp nodig heeft, bijvoorbeeld wanneer uw boiler in panne staat. Wij helpen u en uw familie graag uit de nood door snel en efficiënt te reageren. We hebben niet voor niks 45 jaar ervaring in de sector.

Een andere missie is om te streven naar een 'zero emissie' toekomst. Dat zie je ook aan ons gamma van producten.

Kortom kun je stellen dat Airco-DIY.nl een tweede verkoopsluik is. Dit om de klant een soort van showroom te geven wat 24/7 beschikbaar is. En alle e-mails worden ten laatste een dag later beantwoord. Zelfs in het weekend. Want wij ambiëren een webshop te zijn mét begeleiding en service.

Een ander voordeel voor de klant is natuurlijk de scherpe prijs. Net omdat we online producten aanbieden en verkopen geeft ons de mogelijkheid om in grotere hoeveelheden aan te kopen. Die korting rekenen we door aan de particulier zodat het een win-win situatie wordt. Zoals eerder vermeldt gaat het bij ZET BV om een lange termijnsrelatie. En dat is enkel mogelijk als we beiden streven naar die perfecte samenwerkingsbalans.

Product toegevoegd om te vergelijken