Dit zijn alle producten van Sauermann

Sauermann is een kwaliteitsvolle producent van enkele handige airco-onderdelen die je niet wilt missen. Bij Airco-DIY kan je dan ook terecht voor deze praktische componenten. We zetten hieronder enkele toppers in de spotlights. Met name de condenswaterpomp verdient speciale aandacht. Overtuigd? Bestel dan eenvoudig online via onze webshop.

De condenswaterpomp van Sauermann

Op zoek naar een condenswaterpomp van hoge kwaliteit? De SI-30 condenswaterpomp van Sauermann is uitgerust met een nieuwe vlottermodule en heeft een krachtige pomp die geschikt is tot 20 kW. De pomp kan gebruikt worden voor wand, plafond en kanaalunits. Dankzij de uiterst stille werking ondervind je geen lawaaihinder! Zo kan je in alle rust genieten.

Andere praktische airco-onderdelen van Sauermann 

Naast de condenswaterpomp met vlottermodule kent Sauermann nog andere handige airco componenten. Voor een degelijke aansluiting op de opvoerpomp, biedt dit merk bijvoorbeeld een solide transparante PVC slang. Daarnaast kan je bij Airco-DIY ook terecht voor de zelfdichtende afvoerplug van Sauermann. Zo ben je verzekerd van een waterdichte aansluiting op de PVC afvoer.

Nog vragen omtrent Sauermann? Airco-DIY staat voor je klaar! 

Heb je nog vragen of wens je graag wat extra informatie? Contacteer ons gerust! Voor handige tips en tricks ben je bij ons aan het goede adres. Onze gedreven experts staan altijd voor je klaar en helpen je met plezier verder.

Product toegevoegd om te vergelijken