Wat zijn de troeven van een LG airco?

Airco’s bestaan in alle soorten en maten. Bij Airco-DIY verkopen we alleen modellen van topkwaliteit. Veel van onze airco’s zijn van het merk LG. Heb je graag eerst wat extra informatie over dit Koreaanse merk voordat je effectief een LG airco koopt? In dit artikel zetten we de belangrijkste kenmerken voor je op een rij. 

Met LG airco kan je koelen én verwarmen! 

LG biedt zowel airconditioning voor particulieren als voor bedrijven. Het handige aan een LG airco is dat deze kan koelen in de zomer én verwarmen in de winter. Zo maak je het hele jaar door gebruik van de airco en geniet je continu van een aangename temperatuur. 

LG airco is uiterst duurzaam en energiezuinig!

LG sleutelt voortdurend aan nieuwe technologieën waardoor haar producten enorm duurzaam zijn en veel energie besparen. Zo is een LG airco bijvoorbeeld steeds voorzien van het inverter systeem. Dankzij dit systeem verbruiken de airco’s van LG heel wat minder energie in vergelijking met andere aircosystemen. Het inverter systeem zorgt er namelijk voor dat binnen- en buitentemperatuur altijd afgestemd zijn op het correcte koelvermogen. Bovendien is de airconditioning van LG combineerbaar met de LG zonnepanelen. Zo bespaar je wederom een heleboel energie! 

LG airco is conform de Europese energienormen

Met een LG airco kan je op je beide oren slapen. Deze airco’s zijn steeds conform de meest recente Europese energienormen. Bij LG vind je dan ook airco’s die beschikken over het A+++ label. De airco’s van LG zijn bovendien uitgerust met uiterst doeltreffende filters, waardoor je altijd zuivere lucht inademt. Kortom, kwaliteit verzekerd! 

Berichten

Bezoek onze blog

Product toegevoegd om te vergelijken