Montagekanaal Bruin Excellens 72x64...

Montagekanaal Bruin Excellens 72x64 mm lengte 2 meter

Montagekanaal Bruin Excellens 72x64 mm lengte 2 meter

Excellens montagekanaal voor airco leidingen. Voor praktische montage van de koelleidingen, condensafvoeren en elektrische verbindingskabels voor airconditioningsysteem van één binnenunit.
€ 25,41
Inclusief belasting

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language
 

Heb je hulp nodig?

 

Veilige betaling

 

Snelle levertijd

Montagekanaal Bruin Excellens 72x64 mm lengte 2 meter

Excellens montagekanaal uit PVC voor airco leidingen.
Voor beschermde montage van de koelleidingen, condensafvoeren en elektrische verbindingskabels voor airconditioningsysteem van één binnenunit.
Lengte: 2 meter
Breedte: 72 mm
Hoogte: 64 mm
Kleur: Bruin

Aanbeveling:
vermits PVC in donkere kleuren veel warmte opneemt, worden deze kanalen best aan de schaduwrijke zijde van het gebouw gebruikt ofwel kan men dekap/deksel van het kanaal vastkitten (kit voor PVC).
Aard
montagekanaal
Maat
72x64mm
Kleur montagekanaal
bruin
SCD100006

Tecnosystemi is een professionele groep die onder meer diverse accesoires voor airconditioning ontwikkelt. Deze accessoires genieten hoge kwaliteitsstandaarden en beschikken over de nodige CE-certificaten. Je kan er dus zeker van zijn dat de producten van dit bedrijf steeds voldoen aan de gestelde eisen van milieu, gezondheid en veiligheid.

Creëer het ideale binnenklimaat met Tecnosystemi

Dankzij de producten van Tecnosystemi geniet jij voortaan van een aangenaam binnenklimaat met optimale temperatuur. De airconditioning en verkoelingssystemen van dit bedrijf zijn ontworpen met oog op woon- en werkcomfort. De apparatuur stelt je in staat om zowel thuis als op kantoor de gewenste temperatuur in te stellen en zo je welzijn te optimaliseren. Zo haal je meer uit je dag! Technosystemi staat steeds garant voor eenvoudige en slimme oplossingen. Dankzij de verminderde installatietijd is het systeem bovendien in no time geïnstalleerd! Passion, determination and research, dat is Tecnosystemi.

Nog vragen omtrent Tecnosystemi? Airco-DIY staat voor je klaar!

Heb je specifieke vragen omtrent de aircosystemen van Tecnosystemi? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Onze enthousiaste medewerks staan altijd voor je klaar en beantwoorden al je vragen met plezier. Zie je door de bomen het bos niet meer? Doe ook dan gerust beroep op onze expertise. Wij gaan graag samen met jou aan de slag en maken je met plezier wegwijs doorheen de wonderbaarlijke wereld van airconditioning!

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Reviews

Be the first to write your review !

Product toegevoegd om te vergelijken